Sunday, March 7, 2010

wajib tayang.


eheh..dh macam nama pena que haidar(yg ramai org ingat sepupu bau bau bacang dgn aku..@##$%^$%^) dlm cerita papadom..oh bukan bukan..xde kena mengena dgn watak cerita papadom yg ohsem sbb afdlin shauki sumpah comel ok wadever.

ape yg wajib nak tayang kat sini ialah sepetang bersama kekasih kesayangan ke spot yg tgh 'in-thing' sekarang ni..masuk blog sape2 pun mesti ade gambar pegi cni,kat facebook jgn citer la..lagi ramai.

ok saksikan muka jakun teruja lebey dpt melawat tempat kebanggaan sh.alam buat masa ni..ceewah terus bangga jd anak sh.alam.

its i-city people.


btw,thankyou chenta teman pergi i-city even u dh naik muak pergi situ and still bertahan melayan keterujaan i.
ily.


1 comment:

Alligatorausaurus said...

aaaaa jeles la sape2 yang dah pegi i-city tu. cantik je tengok! :D