Thursday, October 30, 2008

maxis,its your fault!

ok nie citer last night,as always everynight i'll msg my dearest afif just to know how is he doin.but lately nie..haha..everytime msg ngn die i will sure tido lagi2 kalo aku berada dlm posisi terlantar dgn selesanya and si dia pasti akan bising"awak ni msg ngn sy sure hilang"haha..sory b..i cannot help it..its not that i sengaja.ok but since cuti nie i gagahkan diri tuk tidak tido dikala msg ngn si dia but then line maxis lak kacau daun..kdng2 msg smpai half an hour br dpt..sp x boring tunggu..haih..dah gagahkan diri pun x berjaya nk msg dlm environment yg perfect.then end up..i think die pun dh xde mood nk msg dah..agak dingin ckit the way he replied.haih...soryy again syg.!:)

p/s:tgk harith iskandar kat iklan celcom rs cm nk tukar je..hah..wat hal lagi maxis aku tukar ko kat celcom!

1 comment:

.me. said...

tuka jgn x tuka ke celcoM!